Lahjoja on lukemattomia. Elämä on lahja. Jumala antaa lahjat, mutta ihmisen pitää avata ne. Kuinka paljon jää avaamatta hienoja lahjoja, jos elämässä ajautuu kulkemaan vain valmiiksi tallattuja polkuja. Virsilevyjen yhtenä tavoitteena on vapauttaa kuorien kätköistä lahjoja jaettavaksi ympärillä oleville ihmisille ja jälkipolville.

Lahja on monipuolinen virsilevy, jolla halutaan viestiä ihmisten monista lahjoista. Levylle on otettu laaja skaala vahvasta perinteisestä virrenveisuusta kitaran herkkään kosketukseen ja jousikvartetin raikkauteen. Lahja on A-Menin kuudes äänite ja toinen virsilevy sarjassa A-Men laulaa virsiä. 

A-Menista on kuoriutunut hyvin yksinkertainen konsepti: nautitaan elämästä ja lauletaan virsiä! Levylle hioutunut soundi on kypsynyt yhteensä yli tuhannen lauluvuoden aikana laulajien poluilla. Tunnelma A-Menin harjoituksissa ja äänityksissä on voimaannuttava ja vapaa, kun eletään kavereiden rinnalla elämän ylä- ja alamäissä. Toiveemme on, että mahdollisimman moni löytäisi tuon tunnelman kuunnellessaan levyä auton ratissa tai vaikka rauhallisessa hetkessä milloin vain. 

Levyn mukana on kunkin virren sanoista ja äänityshetkistä syntynyt reflektio, joka voi tuoda lisää ulottuvuuksia tuttuihin virsiin. Monien sukupolvien ketjussa virsiin on kiteytynyt loputon määrä elämänviisautta. Tekstit ovat rikas kokoelma ihmisten kokemia ja tulkitsemia Jumalan ilmoituksia. Reflektioiksi jäsentynyt ajatuksen virta heijastelee subjektiivista käsitystä elämän isosta kuvasta. Parhaimmillaan Lahja-levyn virret ja nämä tekstit kutsuvat sinua mielenkiintoiselle matkalle itseesi. Usko ajan ulkopuoliseen elämään on lopulta jokaiselle henkilökohtainen.

Lahja-levyn voi tilata suoraan netistä osoitteesta https://www.joverec.com/tuote/joverec_22/

Levykaupassa on myös kuunneltavissa ääninäytteitä.

Levyn voi tilata myös tekstarilla numerosta +358408472666