A-men on Nurmijärveläinen lauluyhtye, jonka päätehtävä on laulaa ja nauttia elämästä.

– Tänä keväänä suvivirsi koskettaa minua erityisesti, kun miettii koululaisia ja kevätjuhliin liittyvää jännitystä. Millaisissa tunnelmissa opettajat jättävät tärkeäksi tulleet rakkaat oppilaat monenlaisiin elämäntilanteisiin?

On ollut aina koskettava hetki yhtyä suvivirteen kevätjuhlissa. Tänä keväänä mietiskellessä tuota hetkeä huomaan herkkien tunteiden olevan erityisesti pinnassa.

Haluamme pitää esillä tärkeäksi kokemiamme arvoja ja välittää niitä musiikin ja taiteen kautta ympärillemme.

Tämä kevät on ollut varmasti erityinen kaikille. Saimme idean laulaa suvivirren lahjaksi suomen kansalle. Syntyi tarina soittajan unesta, jossa mietteissään oleva kulkija kumartuu ihastelemaan kevään kasvua ja löytää sieltä sävelen elämälleen.

Suvivirsi on kaunis ja perinteikäs ylistys ja kiitos Luojalle. Sen lisäksi haluamme kiittää kaikkia koululaisia, opettajia ja vanhempia kuluneesta keväästä.

Vuosien saatossa miljoonat lapset ovat saaneet kirmata kesälomille suvivirren sävelin. Toivottavasti mahdollisimman moni voisi tavoittaa tänäkin keväänä huolettoman ja turvallisen kesälomatunnelman sekä suvivirren kiitollisuuden ja ilon.

Erityisesti nyt suvivirren sunnuntaina haluamme kutsua kaikkia yhtymään virteen!

Kiitos!
-Lauluyhtye A-men