Kevään myötä olemme aloitelleet kasaamaan merkityksellisiä lauluja Suomen juhlavuoden kunniaksi. Tavoitteemme on julkaista kesän tuntumassa äänite. 
Levyn nimi on Koti.  
Lapsuuden kotiin littyy paljon muistoja. Nuo muistot ovat merkittävinä palasina rakentamassa myös nykyisyyttä. Kaikissa kodeissa oli jollakin tavalla oma henki, tuoksut ja erilaisia rutiineja. Asioille muodostui omat tutut sanat. Toiset sanoivat mummo ja pappa, kun kaverin isovanhemmat olivat mummi ja ukki.
Suomen itsenäisyyden yhtenä merkittävänä tekijänä pidetään omaa kieltä. Keskustellessa millä tahansa vieraalla kielellä, voi huomata kuinka paljon se rajoittaa kommunikointia ja keskustelun herkkyyttä. Joitakin asioita on vaikea kuvata juuri niin, millaisen hengen tahtoisi välittyvän. Musiikki on oma kieli mikä läpäisee ajatusten pinnan tunkeutuen helposti ihmisten alitajuntaan, muistiin ja edelleen osaksi muistoja. Jos kuuntelen esimerkiksi jotakin venäjän kielistä molotusta muutaman minuutin, en muista siitä myöhemmin mitään. Sen sijaan kuunnellessani saman ajan jotakin musiikkia, tunnistan sen varmasti kuullessani sen seuraavan kerran jossakin.
On hienoa kuulla tuttua musiikkia joskus ulkomailla kaukana kotoa. Erityisen hienolta tuntuu jos se on suomalaista.
Koti-levylle on koottu niitä lauluja, jotka ovat olleet luomassa sitä meidän kotimaan henkeä ja suomalaisuuden sisäpiiriä. Laulujen melodioihin, sanoituksiin ja tulkintaan kätkeytyy lukemattomia tunnussanoja, jotka puolustavat kansallista yhteyttä ja lisäävät suomalaista yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Elettäessä voimakkaasti kansainvälistymisen aikaa uusi musiikki luo jatkuvasti niitä tuttuja ja tunnistettavia piirteitä ihmisten keskuuteen. Jatkuvasti rakennetaan lapsuuden kotimaata seuraaville ikäpolville. Veteraani kehottaa iltahuudossaan kertomaan lapsille lauluin asioista.
Itsenäisen suomen täyttäessä 100 vuotta erityisesti nuoremmat ihmiset saattavat kysellä itseltään mitä tuo itsenäisyys minulle todella merkitsee. Mitä on se vapaus, jota haluamme puolustaa?
Suomessa olemme olleet edelläkävijöitä monissa tervettä tasa-arvoa lisäävissä asioissa, joiden ansioista olemme nyt monella hyvällä mittarilla mitattuna maailman kärkimaiden joukossa.
Kaikille äänioikeus, uskonnon vapaus, tasavertaisia mahdollisuuksia tarjoava demokratia, sivistys.
Sellaisessa kodissa voi tuntea olon turvalliseksi. Sellaisen kodin seiniä ja kattoa haluaa vahvistaa niillä nuoteilla, musiikin kielellä, joilla sitä ollaan oltu rakentamassa.
Lauluvalinnoilla on pyritty löytämään niitä suomalaisia pisteitä, jotka voivat sytyttää valoja mielissä sinne lapsuuden kodin kamareihin. 
Sitä muistoa ei voi kukaan varastaa mikä on musiikissa muistoihin tallennettu.