En etsi valtaa loistoa vaan kuuntelen joululauluja syöden kinkkua, kalkkunaa ja laatikoiden rääppeitä.
Maja rauhaisa ja rauhaa päälle maan.. Silloin joskus lapsuudessa, kun tiedotusvälineet sulkeutuivat ja ulkomaailman yhteys jouluiseen pirttiin oli lähinnä revontulet, kuu ja tähdet oli ehkä helpompi tavoittaa tuo rauhainen maja. 
Nykyaikana näemme päivittäin kuvaa maailmalta, joka helposti tarttuu ajatuksiin ja äkkiä olemmekin turisteja omassa pirtissä. Avoimen maailman mukana sota ja väkivalta valitettavasti myös levittäytyy laajemmalle. Ihmisessä asuva kateus ja ahneus tulee ruokituksi, kun vertaillaan omia oloja toisten oloihin.  Onneksi leviää myös hyvyys samoja kanavia pitkin. On mahdollisuus ruokkia tarvetta tehdä hyvää ja auttaa.
Elintason parantuessa yhä enemmän ihmiset miettivät miten minä voin edistää rauhaa päällä maan. 
A-men valitsi tänä jouluna avustuksen kohteeksi Syyrian lapset KUA:n kautta. Tuomaanpäivän konsertissa keräsimme vielä kolehdin lahjoituksen päälle. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille.
Kaikki ihmiset maailmassa ovat meidän lähimmäisiä uskontoon ja kansalaisuuteen katsomatta. Tietoisuus toisen ihmisen kärsimyksestä herättää tahtotilan auttaa. Ihmiskunnan suuri mahdollisuus, hyvyyden liekki luo pientä valoaan yksittäisten ihmisten pienissä teoissa.
On joulupäivä. 
Se aaton jälkeinen rauhallinen päivä. Aikaa mietiskellä. Joululaulujen sävelet täyttävät vielä tunnelmaa kunnes sitten jatkavat matkaansa hiipuen hiljalleen. 
Vielä saa laulaa joululauluja ja havahtua mahdollisuuteen irtautua hetkeksi ajatuksissaan niin inhimillisestä aikaan sidotusta köyhyydestä ja rikkaudesta. 
Rauhaisan majan voi edelleen löytää, kun pysähtyy, kuuntelee ja katselee ympärilleen. Kuuntelee, katselee ja nauttii siitä mitä on. 
Hyvää joulua kaikkeen maailmaan toivottaa A-menin väki!