Syksyisin ruohovihreät lehdiltä alkavat vetäytyä runkoihin ja kesällä levällään ollut energia siirtyy projektien jänteille tähdäten kohti talvi-iltojen taivaita. Siellä ne sitten joskus syttyvät tähdiksi kaikkien iloksi. Miten hienoa tämä elämä on!

Näissä tunnelmissa kokoonnuimme syksyllä Pitkälän Jarin ja Riikan mökille miettimään mitä seuraavaksi voisi laulaa. Idea toisesta joululevystä syntyi siellä.
Vuonna 2011 perustettu A-men kokoaa yhteen yksilöllisiä taiteilijoita elämän eri alueilta, joita yhdistää säkenöivä rajapinta laulamiseen. Aikaisemmin olemme julkaisseet 2 virallista levyä. Joululevy Poika sekä hengellisten laulujen levy Pyhä.
Tämä porukka on sellainen, kun jostakin kuuluu säestystä, tai joku hyräilee laulua, leimahtaa räjähtävästi mukaan nuo parikymmentä herkkää sielua yksilöllisillä instrumenteillään.Niin se taitaa olla, että kaikkien sisällä nukkuu pieni laulaja. Kun sitä ruokkii inspiroivalla musiikilla, on mahdollisuus tarjota itselle tai ystävälle levähdyspaikka arjen kiitotien varrella. Mikko lahjakkaana musiikillisena johtajana on osannut asetella nuotteja sopivasti miesten kouraan. Tuotokset ovat yllättäneet aina laulajat itsensä ja tuoneet iloa tuhansien ihmisten arkeen ja juhlaan sekä levyjen, että konserttien merkeissä.
Taiteen ja kulttuurien vapaus on tarjonnut meille maailman huipputason mahdollisuudet elää. Ihmisten tasavertaista hyväksymistä ja luottamuksen ilmapiiriä haluamme ylläpitää ja edistää. Laulaminen on meille luonteva kieli jutella asioista, jotka ei muuten niin nousisi pinnalle. Levyjemme lauluvalinnoissa välittyy käsityksiämme niistä asioista, mistä hyvä elämämme on rakennettu. Yhtye sykkii merkityksellisien asioiden ympärille syntyvistä projekteista. Nyt on paneuduttu jouluun.
Nauti! Joulu on nyt käsissäsi. Levylle on koottu suomalaisten värinen kirjo joulun ajan musiikkia. Äänimaailma koostuu pääasiassa keski-iältään 30 vuotta kypsytetyistä miesäänistä. A-menin rouhean soundin lisäksi solisteiksi on valikoitunut kanttori ja yhtyeemme taiteellinen johtaja Mikko Peltokorpi sekä monille rakas baritoni Joose Vähäsöyrinki.Taiteilija, arkkitehti ja säveltäjä Antti Heikkilä on säveltänyt levylle myös täysin uutta musiikkia. Monille tuttu Tonttu on mm. saanut Heikkilän sovituksen, mikä on nostanut laulun uudessa muodossaan pinnalle. Kirkkaimpana tähtenä Joulun taivaalla kimalteleva 8 vuotias  Aisla Niinikoski nostaa lapsen näkökulman esille laulussa Marian Poika.
Meillä oli syyskuun lopulla positiivisesti virittäytynyt tunnelma Klaukkalan kirkossa, kun Timo Wikman taltioi laulut kovalevylle. Levy julkaistiin lokakuussa.
Ensimmäinen 3000 levyn painos on myyty loppuun ja uusi painos saatiin sopivasti joululaulukauden alkuun tunnelmoittamaan pikkujouluja ja glögi-iltoja.
Runsas palaute on vahvistanut ajatuksiamme, että haluamme jakaa iloa ihmisten arkeen harrastuksemme kautta.
“levy toi minulle elämän takaisin  – 80 vuotias rouva.”
Toivomme, että liikkeelle laskemamme musiikki saa tavoittaa mahdollisimman monen mielen.
Levyjä tai digialbumin voi tilata osoitteesta www.joverec.com